Zorgvuldig en verzorgd taxivervoer...

Zorgvervoer

Wanneer u (tijdelijk) onder behandeling staat van een arts of specialist en vervoer nodig heeft naar een specialist, of ziekenhuis, dan bestaat de mogelijkheid dat u recht heeft op ‘zorgvervoer’. Uw zorgverzekeraar kan u hierover meer informatie verschaffen.

Mogelijk heeft u al goedkeuring, of machtiging van uw zorgverzekeraar om gebruik te mogen maken van taxivervoer. Taxi Bakker BV verzorgd voor veel zorgverzekeraars het taxivervoer. Dit doen wij onder andere in de regio’s Barendrecht, Ridderkerk, Albrandswaard, Heerjansdam, de Hoeksche Waard en Rotterdam (Zuid). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of het reserveren van uw zorgritten.

Bij Taxi Bakker BV kunt u rekenen op verzorgd en betrouwbaar zorgvervoer. Dit houdt in dat uw vervoer volgens afspraak verloopt; op tijd en rekening houdend met uw wensen en behoeften.

Onze chauffeurs beschikken over specifieke opleidingen en houden rekening met de wensen en beperkingen van de verschillende doelgroepen die zij vervoeren. Dit houdt in dat onze chauffeurs zorg en ondersteuning bieden aan de verschillende mensen die zij rijden.