Veilig vervoer staat vast!

Rolstoelvervoer

Mobiliteit is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar wanneer u afhankelijk bent van een rolstoel of scootmobiel, dan kan het in sommige gevallen lastig zijn om passend vervoer te krijgen.

Taxi Bakker BV biedt rolstoelvervoer waarbij niet alleen rekening wordt gehouden de beperkingen van iemand, juist de behoeften en wensen zijn belangrijk. Dit houdt in dat onze chauffeurs zorg en ondersteuning bieden aan de verschillende mensen die zij rijden. Hulp bij het verlaten van uw huis, het dragen van uw bagage, comfortabel rijden, service verlenen die erop gericht is uw reis zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen.

Veilig rolstoelvervoer
Veilig en comfortabel vervoer staat centraal. Onze rolstoelbussen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en zijn daarnaast zo uitgerust dat zij de reis zo comfortabel mogelijk kunnen maken. Onze chauffeurs hebben een specifieke opleiding gehad voor deze speciale vorm van vervoer, hebben veelal ruime ervaring en wordt er gewerkt conform de Code VRR (Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden).

Voor meer informatie over rolstoelvervoer, kunt u contact met ons opnemen via info@taxibakker.nl, of telefonisch via 0180 613 047.

> Offerte aanvragen