Groepsvervoer in alle soorten en maten...

Groepsvervoer

Taxi Bakker BV biedt groepsvervoer voor verschillende doelgroepen, incidenteel of structureel, van kleine groepen tot grote groepen. Of het nu gaat om vervoer van cliënten of personeel, (tijdelijk) pendelvervoer, het vervoer van leerlingen naar de zwemles, het halen en brengen van kinderen van school naar de buitenschoolse opvang, of vervoer bij een feestje, of uitstapje.

Om het groepsvervoer specifiek aan te laten sluiten op de verschillende wensen en behoeften, beschikt Taxi Bakker BV over verschillende voertuigen, bestaande uit; taxi’s, taxibussen, minibussen, rolstoelbussen en touringcars.

Speciaal voor bedrijven, instellingen en scholen (en buitenschoolse opvang) biedt Taxi Bakker BV een uitgebreid pakket aan vervoersoplossingen. Meer informatie hierover treft u hieronder, maar neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden van groepsvervoer.

Speciaal voor bedrijven
Het kan voorkomen dat u voor uw organisatie (tijdelijk) de behoefte heeft aan een passende vervoersoplossing, bijvoorbeeld voor het vervoer van personeel of klanten. Taxi Bakker BV biedt speciale vervoersoplossingen voor bedrijven.

Heeft u binnenkort een evenement en is de locatie waar uw gasten parkeren te ver om te lopen, of wilt u juist een extra service aanbieden? Dan biedt de pendel- / shuttleservice uitkomst.

Werken uw medewerkers (tijdelijk) op een locatie die niet of nauwelijks bereikbaar is via het openbaar vervoer? Wij bieden oplossingen in de vorm van woon-werk-vervoer, of halen de medewerkers vanaf een centrale plaats op en brengen hen naar de gewenste locatie.

Uiteraard is het mogelijk om specifieke wensen aan te geven en denken wij graag met u mee. Neemt u voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.

Speciaal voor instellingen
Voor (zorg-) instellingen biedt Taxi Bakker BV cliëntenvervoer van deur-tot-deur. Hieronder valt o.a. het vervoer van en naar een dagbehandeling, of dagbesteding, maar ook het vervoer bij uitjes voor ouderen.

Centraal bij instellingenvervoer staat het welzijn van de cliënt. Bij deze vervoersvorm is er vaak sprake van bijzondere, maar ook kwetsbare mensen. Het vervoer wordt uitgevoerd  met voertuigen die gemakkelijk toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking en zijn onze rolstoelbussen uitgerust met de laatste veiligheids- en vastzetsystemen.

Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid voor het vervoer van deze doelgroepen. Daarnaast dragen een goede planning en juiste communicatie bij, aan een rustige en vertrouwde uitvoering van het vervoer. De chauffeurs ontvangen vooraf informatie over een op te halen cliënt en de eventuele aandacht of hulp die zij dienen te bieden.

Speciaal voor scholen (en buitenschoolse opvang)
Voor scholen en buitenschoolse opvang...> Offerte aanvragen